Hallo lieve lezertjes,

Amaiii als ik zie wanneer mijn laatste postje geweest is dan schaam ik me wel een beetje! Heb ik jullie nu bijna een jaartje laten wachten op mijn volgend berichtje…?! ? Helemaal niet van mijn gewoonte maar heb er absoluut wel een goei reden voor en dat is mijn allerliefste moedertje… Vorige zomer is ze ziek beginnen worden,… eind september hebben ze longkanker geconstateerd gehad en dat slaagt natuurlijk als een bom in!!! Mijn mooi leventje stond op zijn kop!  Het zag er in de eerste plaats helemaal niet goed uit voor mama, de kanker was al behoorlijk groot en zat verstrengeld rond de aorta ader!  Dus in de eerste instantie was een operatie uitgesloten en zouden ze meteen bestraling en chemo starten… Nu wonder boven wonder de onderzoeken die ze hebben moeten doen om te weten hoe of wat hebben ze ons een maand later vertelt om er toch voor te gaan en haar te opereren…?? Na een operatie van 6,5h krijgen we te horen dat de tumor in zijn geheel verwijderd is kunnen worden maar dat ze een zwaar hartoverbrugging heeft moeten ondergaan… Wat dat we op voorhand wel vanaf wisten, makkelijk zou  het niet worden want ze heeft heel wat afgezien de weken nadien, en het waren bange weekjes…. Ook vooral met haar hart! Ondertussen zijn we bijna maart en heeft ze 35keer bestraling achter de rug!  Binnenkort weten we hoe of wat met de chemo al dan niet nodig…  Dus fingers crossed voor ons ✌?✌?✌?

Dussss de laatste maanden zijn niet makkelijk geweest voor mij en mijn gezinnetje, maar ook de zaak heeft er een heel klein beetje onder geleden… Ben namelijk veel bij mama geweest elk belangrijk onderzoek en elk gesprek bij de dokter was ik er wel!  Ze heeft natuurlijk mijn papa een schat van een man die dag en nacht voor zijn vrouwtje heeft gezorgd en nog steeds… alhoewel hij zelf wat sukkelde met zijn gezondheid was dat ook niet makkelijk voor hem! Net voor we wisten van mama haar tumor heeft papa zelf op intensieve zorgen hartbewaking gezeten en had zijn hart toen de laatste weken 5 keer een lichte infarct gehad! Dus bij hem ook operatie om 2 verstopte adertjes in zijn hart vrij te maken!  Maar het ziet er naar uit dat het allemaal de goede kant op aant gaan is en dat ik bij deze ook van harte al mijn klantjes wil bedanken voor het begrip als er een afspraakje verzet moest worden om wille van mama haar situatie! ❤️

Geleidelijk aan ben ik de draad weer op aant pikken en durf ik plaats vrij te houden in mijn agenda voor opleidingen….  Want mijn job is niet zomaar een job dit is mijn grootste passie!! Geen enkele dag ondanks deze moeilijke periode heb ik er gestaan met een minder goed gevoel!

Zo ben ik gister nog eens naar Westerlo gereden!  En heb ik met super veel enthousiasme de Sweet inspiration days van deze fantastische mevrouw Hilde Laenen van het bedrijf RoyXpro gevolgd gehad!  Zoals we gewoon zijn van haar was dit weer tot in de puntjes georganiseerd!  Ook allemaal mede dankzij haar fantastisch team, stuk voor stuk lieve dames die helemaal achter Hilde staan en dat is Goud waard natuurlijk!

Wat hield deze training in, er is speciaal iemand uit polen geweest die ons nog wat bijgestuurd heeft in de suikerontharing!!! Dus dit al was super! Ik suiker al jaren met veel plezier en het gaat super goed maar bijleren kan je altijd!  En dit vond ik fantastisch!

Ook hebben we een lichaamsbehandeling zien uitvoeren met de NIEUWE suikerscrub!  Mijn lieve klantjes hebben deze mini suikerscrubje met de feestjes mee naar huis gehad om deze uit te proberen.  De scrub is gemaakt van suiker natuurlijk maar ook met de schil van een walnoot die de scrub net dat tikkeltje pittiger maakt en een heerlijk scrub voor het lichaam kan zijn!!! Zalig als je het mij vraagt! ?

En dan hebben we uiteindelijk door Hilde zelf ondersteunen gekregen om sociaal media aan te pakken en jullie lieve klantjes beter te bereiken!  Ook niet alleen de laatste nieuwe spulletjes te laten zien maar ook soms eens wat leuke goede morgend berichtjes te schrijven of een super fijn weekend te wensen!

Opleiding was dus TOP als je het mijn vraagt!!

Zo dat was het dan voor deze blogje!  Hopelijk heb ik jullie alvast een beetje geboeid! Ik probeer niet meer zo lang te wachten op een volgend bericht ? kga alvast mijn best doen om over mijn perfectie opleiding permanente make-up ook de voorbije week eventjes iets leuks neer te schrijven!

bedankt alvast, Veels liefs Sandra ???