Hey hey, ik ben Sandra! Met heel veel trots ga ik mijn eerste blogje met jullie delen. Dankzij mijn fantastische webdesigner die dit allemaal voor mij waar maakt, kan ik eindelijk mijn leuke gedachtjes en avontuurtjes met jullie delen. Gewoonweg super! 😉
Eerst en vooral wil ik jullie in het kort vertellen over mijn fantastische reis naar Israël. De reis naar de Dode Zee waar mijn liefde voor Ahava sindsdien nog groter geworden is. November 2015, 5-daagse Trip, Israel-Jerusalem-Dead Sea: mijn allereerste onvergetelijke reis alleen. Met de warme ontvangst van het Simage Team en de nodig info konden we vertrekken. Bye bye Belgium…  hellloooo Israël!!

De allereerste aanraking met het Dode Zeewater, ongelooflijk en onbeschrijfelijk! Zo mooi, zo puur, zo intens, hoe prachtig steekt moeder natuur wel niet in mekaar.

We stonden met heel veel plezier vroeg in de ochtend op om ons te gaan onderdompelen in de Dode Zee. Ons dagprogramma was altijd zeer drukjes voorzien van workshops, meting met de ambassadrice van Ahava, uitstapjes enzo… Vandaar die piepklein oogjes op de foto van mezelf hihi 😉

Zonsopgang, onvergetelijk gewoon!

Als je goed kijkt zie je een mini-ik, bij zonsondergang, drijvend als een balletje op het water, met handen en voeten in de lucht. Zalig! Ik moest niet eens moeite doen om te drijven, haha! Zoals jullie misschien nog niet wisten is het zoutgehalte in de Dode Zee erg hoog. Vandaar dat je gewoon boven water komt zonder enige moeite.

Dagje naar de echte factory van Ahava!

We mochten spreken met de professor, de meneer, de bedenker, uitvinder van alles wat dat er bij Ahava ontwikkeld wordt. We mochten hem dan ook alles vragen, leuke ideetjes uitwisselen, hoe we dachten over bepaalde geuren, verpakkingen… Een heel interessante persoon.

Meekijken in zijn labo mochten we dus ook!

Als ik met fierheid mag vertellen hoe uniek en puur het is om een stukje pure modder te mogen vasthouden die klaar was om gespoeld en gemixt te worden. Mijn hand dus bij deze hihi 😉

Uitstapje naar Jeruzalem was onvergetelijk. Je kan daar de geschiedenis voelen! Mooie plekken, monumenten bezocht, de befaamde muur gevoeld ?  Ik kan het nog 100 keer herhalen: onvergetelijk…

Een prachtige reis, geweldige momenten, mijn roomy-for-life Jessy ? Voor altijd in mijn hart gegrift, niet iedereen staat erop maar deze toppertjes vergeet ik nooit! Met heel veel dank aan het Simage Team.