Sabaaydi Warme Kruidenstempelmassage

Hallo allemaal!!!

Na een nogal drukke periode Opleidingen, of toch nog steeds ?? Wilde ik toch eventjes graag deze unieke Massage Opleiding met jullie delen,…  ☺️ Kort geleden ben ik een 2 daagse massage opleiding gaan volgen te Geldrop in Nederland!  Sabaaydi massageopleidingen genaamd!! Deze was echt top en boven al mijn verwachtingen!!! Heel warm onthaald, super gezellig, 2 lieve dames die de opleidingen leiden! Echt helemaal top!

Al een tijdje stond het te kriebelen dat ik me graag nog eens wilde verdiepen in lichaamsmassages, en ik wilde deze niet zomaar ergens doen! Ergens waar dat je met heel je Hart en Ziel leert masseren! Dat mijn klantjes er alle baat bij hebben!  Zogedacht, zo gedaan se! ?  Door wat te Googelen kwam ik uit op de Sabaaydi kruidenstempel Massage.  Deze klonk als muziek in de oren!  Iets wat dat me wel echt heel erg aansprak!  Bij de Sabaaydi massage stempel je het lichaam, vooral de rugpartij met warme kruidenstempels en ga je vervolgens masseren met je handen en warme olie.  Heerlijk als je het mij vraagt! Het is een oosters en westerse massage in één!

IMG_7461

De Thaise kruidenmix, bestaand uit 7 unieke thaise kruiden, geeft een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Puur genieten dus!  We mochten geen model mee nemen dus moesten we op mekaar masseren en dat is dus de beste manier om het ook te ervaren! Je kan je niet altijd even prettig voelen nadien! Maar daar zegge ze in Nederland dan Proficiat tegen ?? hihi klinkt gek maar zo hebben we int lichaam een blokkade losgemaakt deze is dan de uitwerking ervan! Je kan er dus een lichte hoofdpijn aan overhouden maar nadien ga je je op en top voelen!! Alvast ervaarde ik het zo!!! Heerlijk!! Bij deze zal ik voortaan met heel veel liefde en warmte(kruidenstempels)? masseren gaan!! ohhh en ben helemaal verliefd op mijn stempeltjes dus deze smaakt naar meer….!!!

Warme groetjes…. Sandra ?