Gemaskerd Bal Simage 20

Hey Hey allemaal!
Amai het leek al eeuwen geleden dat ik nog een blogje neergeschreven heb en inderdaad als ik keek naar mijn laatste datum van blog! Schaam ik mij wel een beetje hihi ??. Nu is het einde van het jaar altijd wel een super drukke periode voor mij. En zelfs januari is een maand waar ik echt niet stil val! Heb mijn jaar alleszins SUPER tevreden kunnen afsluiten waarvoor ontzettend veel dank aan al mijn lieve trouwe klantjes zonder jullie bestond ZENSA niet!

Wij zijn het nieuwe jaar fantastisch goed gestart eind januari mochten we naar het Gemaskerd Bal van Simage, de firma die Ahava vertegenwoordigd.  Met hun 20 jaar bestaan hebben ze er een Top feestje van gemaakt gehad! En waarom het bal het Gemaskerd bal noemde dat hebben we die avond allemaal te zien gekregen.
Hier alvast een toffe sfeerfotootje van de avond! Op een super leuk manier werden de nieuw maskertjes gepresenteerd!

IMG_8945

Presentatie nieuw maskers op modellen, Top ideetje!

Dit verklap ik je alvast! We hebben al een sneak peak gehad van 2019 maar dat verklap ik nog eventjes niet!  Deze maskertjes kan je dus vanaf nu heerlijk thuis uitproberen!! Eind februari mag ik op praktijk opleiding Ahava daar gaan we nog enkele nieuwe behandelingen en massage technieken zien! ik kijk er alvast heel erg naar uit! Met heel veel enthousiasme en goeie vibes vlieg ik het jaar opnieuw in om jullie weer Zalig in de watten te leggen met nieuwe stuff hihi!

Hier nog enkele sfeerbeelden van een top avondje en topcollegaatjes!!!!

IMG_8946

IMG_8944

IMG_8948

Me and my lovely Hubby ❤️

 

 

 

 

 

 

Veel liefs en warme Zennnn Groetjes

Xxx Sandra ❤️?