Its almost the most Wonderful Time of the Year… ??

IMG_7810

Halllooo allemaal!..
November is aangebroken en het word hier alvast een super drukke maandje met alle voorbereidingen voor kerst!! Zoals sommige van jullie al weten doe ik elk jaar een KERSTevent, steek ik ZENSA helemaal in een winterjasje en maak ik het super gezellig met de nodige kerstspulletjes, pakjes, hapjes en drankjes en natuurlijk een leuke Goodybag voor iedere klant!
De fans van Ahava weten dat er ieder jaar een prachtige Holiday collection verschijnt! Tal van voordeelsetjes die Limited Edition zijn staan dan mooi geëtaleerd! En zelf stel ik ook nog enkele voordeelsetjes samen zodat jullie zeker genoeg keuze zouden hebben!

IMG_0709
Ook Diego dalla Palma heeft enkele prachtige geschenkartikelen voorzien met gratis spulletjes erbij! Dat weekend lanceren we de nieuw TRIOLOGY serum van de Icon time. Dus voor de icon time fans van Diego dalla Palma…! Deze willen jullie niet missen!

IMG_0756
Ook heeft RvB lab the make-up van Diego Dalla Palma milano enkele Nieuwigheden….! Ik ga nog niet alles verklappen maar er gaan nieuwe matte lippenstiften komen en een prachtig oogschaduwpalletje!!! Deze hou ik nog eventjes geheim voor jullie.  En wat er ook bij zal zitten is deze Leuk Mascara setje met een zwarte oogpotlood en een gratis oogdemaquillant!

IMG_7761
Vorig jaar had ik een super leuke geschenkpakketjes voorzien van de theetjes. Deze zullen er zeker weer bij zijn want ze hadden een groot succes.! Er gaan maar liefst 5 nieuwe theesoorten zijn. De theetjes zijn biologisch wat wil zeggen 100% natuurlijke ingrediënten. En ik mag je zeggen dat ze overheerlijk zijn!

Het kerstevent zal door gaan op Zaterdag 9 december van 10 tot 17h en van zondag 10 december van 14 tot 17h. Noteer deze alvast ik jullie agenda!!

IMG_7812
Hopelijk tot dan!…
Lieve groetjes Sandra