RvbLab The Make up

Ciao, Buonasera principessa!!!

hallooo Prinsessen!! Wat een Beauty’s allemaal!  Dat kon ik vorige week van mijn klantjes zegge se! ?Afgelopen vrijdag nam het Make-up Event, RVBlab the make-up plaats bij Zensa! Over een super geslaagde dagje gesproken!

IMG_7568

Onze make-up Artist Anske Van Acker was ingeschakeld om mijn klantjes helemaal in de watten te leggen! En HOE ze dat gedaan heeft?! Amai!!! Al 14 jaar ben ik al te werk als schoonheidsspecialist MAARRRR je bent nooit uitgeleerd in deze schoonheidswereld!  Met haar adviezen naar de klantjes toe en de nodige Tips en Tricks ga ikzelf voortaan met hart en ziel te werk voor RVBlab the make-up!

IMG_7578

Waarom ik voor RVBlab the make-up gekozen heb?! Awel deze is nu echt het toetje na een heerlijk diner!! ? Zo kan ik voortaan het gevoel omschrijven na een heerlijke verzorging! Ik heb er altijd voor gekozen om te werken met Verzorgingsproducten die zo natuurlijk mogelijk zijn! Lang heb ik gezocht naar een make-up merk die EN mee was met de laatste nieuwtjes, EN daarboven natuurlijk product zou zijn! Natuurlijk zijn ze daar in het Bella Italia wel heel erg voor op alles, Mode en make-up dat is bij de Italianen op hun lijf geschreven! ?

Dus wist je bij deze dat de make-up met van RVBlab met 100% natuurlijke ingrediënten werkt! Niet getest is op dieren, Parabeenvrij, Glutenvrij, boordevolle verzorging zit zoals Vitamine E, en toegevoegde huidverzorging in de foundations!! Deze maakt het plaatje voor mij echt compleet! De kwaliteit is boven al mijn verwachtingen! Klantjes die vrijdag de deur uitgingen waren alvast overtuigd! Nu jullie nog…. ?

IMG_0310